Galerie

NIEUWE SCHILDERIJEN

uit 2018 tot 2024 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Flowers in the desert

Flowers in the desert

2024

Expressief kleurrijk woestijn landschap

A place under the sun

A place under the sun

2024

Zuidelijk zomers landschap

Chaos in a field of tulips

Chaos in a field of tulips

2024

Een kleurrijk tulpenveld. Abstract schilderij.

Spring has returned

Spring has returned

2024

Bloeiende bomen in het voorjaar

Olive trees in a field of poppies

Olive trees in a field of poppies

2023

Oude olijfbomen in een veld met helderrode klaprozen

Ticket to the Tropics

Ticket to the Tropics

2023

Abstract expressief zomers schilderij in vrolijke heldere kleuren

Cypress trees in a field of cornflowers

Cypress trees in a field of cornflowers

2023

Expressief zuidelijk landschap

Blue fields

Blue fields

2023

Zuidelijk heuvel landschap in de zomer. Oude olijfbomen staan in de blauwe en paarse velden met bloeiende lavendel. Mijn inspiratie: de zuidelijke landen in de zomer en de buitengewone kleurenpracht van deze landschappen. De zijkanten van het schilderij zijn meegeschilderd.
Het schilderij is afgewerkt met een satijn vernis.
Inclusief houten baklijst in de kleuren zwart en zilver

Cypresses under a blue sky

Cypresses under a blue sky

2023

Impressionistisch zuidelijk landschap in de zomer. Mijn inspiratie: de natuur en de kleuren van de zuidelijke landschappen. Vooral de karakeristieke cipressen, de kleurrijke velden op de heuvels en de helder blauwe lucht. De zijkanten zijn meegeschilderd.
Het schilderij is afgewerkt met een satijn vernis en het is ingelijst met een houten baklijst in de kleuren zwart en zilver.


 

The first green

The first green

2023

Mijn inspiratie: het begin van de lente. Impressie van berkenbomen in een bos met de eerste tekenen van de lente; kleine groene bladeren veschijnen voorzichtig aan de nog kale bomen.
Een lijst is niet nodig, omdat het een 4 cm dik canvas betreft en de zijkanten meegeschilderd zijn.
Het schilderij is afgewerkt met een satijn vernis. Klaar om op te hangen                        
 

Spring fever

Spring fever

2023

Kleurrijk- expressief lente landschap schilderij met in bloei staande bomen. Mijn inspiratie: na de winter periode komt de natuur, met al zijn uitbundige kleuren weer tot leven. Het schilderij is ingelijst. De kleuren van de lijst zijn zwart en zilver.

Purple rain

Purple rain

2023

Abstract landschap schilderij. Paarse regen valt op de blauwe aarde. Techniek: acryl mono-print vanaf een glazen plaat. Kleine stukjes textiel zijn bijgevoegd, wat een speciale structuur geeft. Gouden en zilveren details, om regendruppels weer te geven, geven het schilderij een extra glans. De afmetingen van de afbeelding zijn: 33,5x33,5x0,4 cm. Een passe-partout van 9 cm breed omlijst het schilderij. Inclusief houten zilverkleurige lijst, voorzien van plexiglas.


 

Casa con giardino fiorito

Casa con giardino fiorito

2023

Expressief- zuidelijk landschap in zomerse kleuren, met een huis op een heuvel. Het oude witte huis is omgeven door een kleurrijke bloementuin, lijfbomen en cipressen. Mijn inspiratie: de zuidelijke landschappen in de zomer, zoals in Italië, Spanje of Frankrijk en de intense kleuren van deze landschappen. Het schilderij is ingelijst. De kleuren van de houten lijst zijn zwart en zilver.  

Near the lake

Near the lake

2023

Zuidelijk schilderij in de kleuren van de zomer. Aan het water van het blauwe meer ligt een klein dorpje en er staan enkele olijfbomen. De kleurrijke bergen steken prachtig af tegen de diep blauwe lucht. Mij inspiratie: mijn voorliefde voor de zuidelijke landschappen, hun natuur en uitbundige kleuren, vooral in de zomer Ingelijst in een houten baklijst in de kleuren zwart en zilver.


 

Autumn leaves

Autumn leaves

2022

Mijn inspiratie: de herfst met al zijn uitbundige kleuren. In de korte periode, na de zomer en wanneer de bladeren nog aan de bomen zitten, kunnen de bladeren fantastische kleuren hebben. Dat kan variëren van oranje, roze tot helder geel.  Als het gaat regenen en waaien, later in het seizoen, is deze kleurenpracht weer voorbij. Maar tot dan kan iedereen genieten van deze prachtige kleuren, vooral wanneer de zon op de bladeren schijnt. Kleine details van goud geven het schilderij een extra glans
 

Late summer in August

Late summer in August

2022

Kleurrijk heuvellandschap op een mooie zomerdag, eind Augustus en aan het begin van September. De zomer is bijna voorbij en de eerste tekenen van de herfst worden in de natuur zichtbaar. In deze periode staat de heide in bloei, waardoor er prachtig gekleurde velden in verschillende paars tinten ontstaan. Ingelijst in een houten baklijst in de kleuren zwart en zilver.

 

Golden earth

Golden earth

2022

Abstract schilderij in mixed media.

Sailing home

Sailing home

2022

Zomer zeezicht met zeilboten aan de horizon. Mijn inspiratie: het vrije gevoel wat zeilen geeft en al de kleuren die het water van de zee kan hebben. De kleuren kunnen variëren van groen naar verschillende tinten blauw tot bijna wit.
Bij laag water, wordt het zand van het strand zichtbaar.
De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd en het wordt beschermd door een satijn vernis.
Ingelijst in een houten baklijst in de kleuren zilver en zwart.

Spring green fields

Spring green fields

2022

Abstract schilderij in het voorjaar met groene velden en kleurrijke bomen aan de horizon

Mediterranean Summer

Mediterranean Summer

2022

Zuidelijk impressionistisch landschap met een sinaasappelboom, grapefruitbomen in kleurrijke velden.
Mijn insipratie: de zuidelijke landschappen. 
In Spanje en Italië zag ik de prachtige sinaasappel en grapefruitbomen, vol met fel oranje sinaasappels en gele grapefruits tussen de donkergroene bladeren. 
De herinneringen hieraan heb ik op vastgelegd op canvas.
De zijkanten van het schilderij zijn meegeschilderd.
Ingelijst in een houten baklijst in de kleuren zwart en zilver
 

La vigna

La vigna

2022

Zuidelijk kleurrijk landschap met een wijngaard op de voorgrond. Door de kleuren van de velden, de witte boerderijen, de cipressen en de blauwe lucht ontstaat een zuidelijke admosfeer, zoals in Toscane in Italië.  Mijn inspiratie: vakantie herinneringen van de zuidelijke landen met hun uitbundige kleuren pracht, speciale bomen en oude huizen.
De zijkanten zijn meegeschilderd. Afgewerkt met een satijn vernis en ingelijst in een houten baklijst in de kleuren zwar en zilver.

Summer morning

Summer morning

2022

Cipressen en een oude olijfboom in een kleurrijk zuidelijk landschap. Mijn inspiratie: de zuidelijke landschappen van Italië, Griekenland of Spanje. De kleuren van de velden, de blauwe luchten, de kleine dorpen met oude huizen zijn een belangrijke inspiratie voor mij. 
Ook de prachtige olijfbomen en cipressen in Italië (Toscane), die dat landschap zo veel karakter geeft.
Inclusief houten baklijst in de kleuren zwart en zilver.
 

The sunny side

The sunny side

2022

Zuidelijk kleurrijk heuvel landschap in de zomer met olijfbomen, onder een helder blauwe lucht. Kleine witte boerderijen liggen in gele en roze velden. De zon schijnt op de zuidelijke helling van de hoogste berg.  Mijn inspiratie: de zuidelijke landschappen, de natuur en al zijn prachtige kleuren, maar ook, probeer altijd de zonnige kant van het leven te zien. De zijkanten zijn meegeschilderd. Het schilderij is afgewerkt met een satijn vernis. Incl. houten baklijst in de kleuren zilver en zwart.

The touch of summer

The touch of summer

2022

Een glooiend landschap in de zomer met oude bomen aan de horizon. Mijn inspiratie: na de koude en donkere wintermaanden, schijnt de zon weer. De velden worden getransformeerd van enkel aarde naar velden vol met kleur door de verschillende gewassen die er groeien. In dit schilderij heb ik voornamelijk de vrolijke en heldere kleuren van de zomer gebruikt, roze, oranje, licht groen en blauw.
Ingelijst in een houten baklijst in de kleuren zwart en zilver.

 

Orange valley

Orange valley

2022

Landschap met een kleine olijfbomen boomgaard, witte boerderij en kleurrijke zuidelijke heuvels in zomerse kleuren. Mijn inspiratie: de landschappen in alle zuidelijke landen, de uitbundige kleuren van oude olijfbomen, karakeristieke huizen, de blauwe lucht en kleurrijke velden. Het schilderij is afgewerkt met een satijn vernis.
Ingelijst in een houten lijst in de kleuren zilver en zwart.

 

Blue lagoon

Blue lagoon

2021

Impressie van het natuurgebied "De Slufter" op het Waddeneiland Texel, waar het zeewater het land binnenkomt.  De zijkanten zijn meegeschilderd.

Path to the sea

Path to the sea

2021

Veelkleurig duin gebied met zandpad wat naar het strand en de zee leidt. Mijn inspiratie is een van mijn favorite gebieden: de Waddeneilanden aan de Noordzee kust. De duinen bij de zee, vormen niet alleen een natuurlijke bescherming voor de eilanden, maar zijn ook prachtige beschermde natuurgebieden.  Het zijn fantastische gebieden om te genieten van de rust, de natuur en om te wandelen. De zijkanten van het schilderij zijn meegeschilderd.
Ingelijst in een houten baklijst in de kleuren zwart en zilver.

 

Green grass in blue water

Green grass in blue water

2021

Mijn inspiratie: de kleuren die water kan hebben. Hangt af o.a. van het weer, de zon, de ondergrond. Bij een hoge waterstand, bv. in het voorjaar, treden rivieren buiten hun oevers en stroomt het overtollige water over de daarvoor bestemde weilanden. Het groene gras is nog zichtbaar. 
Het is een overloop gebied, ter bescherming van dorpen, steden en de lager gelegen gebieden.
De zijkanten van het schilderij zijn meegeschilderd.

The first snowflakes of the year

The first snowflakes of the year

2021

De eerste sneeuw van de winter is gevallen in een koude nacht met het noorder licht. De witte sneeuwvlokken steken, als heldere sterren, af tegen de donker blauwe en groene lucht.
De kale grond is bevroren en gedeeltelijk bedekt met ijs. De bladeren zijn gevallen en de kale takken zijn bedekt met een laagje witte rijp.
De zijkanten van het schilderij zijn meegeschilderd en is afgewerkt met een satijn vernis. 
 

Red shadows

Red shadows

2021

Lanschap in de zomer, in zomerse kleuren met gele heuvels, bladeren in roze, geel en rood. Onder de bomen: rode schaduwen. 
Mijn inspiratie: de natuur, vooral de bomen en de heuvelachtige landschappen in de zomer.
Ingelijst in een houten baklijst in de kleuren zilvergoud en zwart.
 

Concerto d'autonno

Concerto d'autonno

2021

Landschap van een natuurreservaat met uitgestrekte heidevelden, geel gras en water. Mijn inspiratie: de prachtige kleuren die, aan het einde van de zomer wanneer de herfst is begonnen, in de natuur voorkomen. De heide staat in bloei en kleurt van donker roze tot paars. De kleur van het groene gras verandert in goud geel.
De golvende lijnen in dit landschap, geven, als in een muziekstuk, een beweging weer: als het ware een concert in de herfst.
Incl. houten baklijst in de kleuren zwart en zilver.

La fin de l' été

La fin de l' été

2021

Expressief herfst landschap met kleurrijke bomen en glooiende heuvels. Mijn inspiratie: de herfst met al zijn uitbundige kleuren. In de korte tijd, na de zomer en wanneer de bladeren nog aan de bomen zitten, kunnen de bladeren de meest fantastische kleuren hebben. Dat kan variëren van donker rood, roze tot helder geel. Als het begint te regenen en stormen, later in het seizoen, is deze kleuren pracht weer verdwenen, maar tot dan kan iedereeen genieten van deze kleurenpracht.
Incl. houten baklijst in de kleuren zwart en zilver.

 

Village on the hill

Village on the hill

2021

Zuidelijk landschap in de zomer met kleurrijke velden, olijfbomen en een klein wit dorp onder de blauwe lucht. Mijn inspiratie: vakantieherinneringen aan de prachtige kleuren van de zomer landschappen in het zuiden, de smalle kronkelige weggetjes over de heuvels, de oude olijfbomen en de pittoreske oude dorpjes op de glooiende hevels. Incl. houten baklijst in de kleuren zilver en zwart. Kunstwerk van de week bij Exto: in de week van 25 febr. 2024

When the night falls

When the night falls

2021

Expressief zomers polderlandschap schilderij. In bloei staande oude appelboom als de avond valt. De wegwaaiende witte bloesem blaadjes lijken net sterren die aan de donkere blauwe hemel staan.  

A perfect place

A perfect place

2021

Kleurrijk landschap zomers landschap schilderij met twee kleine boerderijen. Ze zijn gevestigd tussen de bomen van een bos en bij een veld met prachtige wilde bloemen. Mijn inspiratie: de romantiek van het wonen op het platteland. Veel mensen hebben een droom. Ze dromen ervan om met hun familie in een kleine romantische boederij te wonen, dichtbij de bossen, om te genieten van de natuur, de ruimte, de rust en de vrijheid. De zijkanten van het schilderij zijn meegeschilderd. Het schilderij is afgewerkt met een satijn vernis. Inclusief houten baklijst in de kleuren zwart en zilver.   
 

Green clouds

Green clouds

2021

Expressief zomeravond landschap schilderij. Mijn inspiratie: de kleuren die de lucht kan hebben op een zomeravond. De avond lucht veranderd langzaam van kleur met de meest bijzondere kleuren van oranje, rood, roze tot soms zelfs groen.
Een oude appelboom is omgeven door kleurrijke heuvels, die bedekt zijn met een kleurrijk bloementappijt.
Enkele boerderijen met oranje daken zij verderop in het landschap gelegen.

 

Fields of wild flowers

Fields of wild flowers

2021

Kleurrijk zomers landschap schilderij. 
Mijn inspiratie: Mijn grootste inspiratie vind ik in de natuur. Bijna elke dag fiets ik door een bos bij mij in de buurt. Middenin het bos is er, heel verrassend, een open plek die vol staat met klaprozen, korenbloemen, lupines of andere wilde bloemen. Elke dag zie je de kleuren langzaam veranderen, omdat iedere bloem op een ander moment in bloei staat.
Deze velden zijn speciaal aangelegd om verschillende insecten aan te trekken.
Het schilderij is ingelijst in een houten baklijst in de kleuren zwart en zilver.
 

Blooming jacaranda's

Blooming jacaranda's

2021

Zuidelijk, kleurrijk landschap met in volle bloei staande Jacarada's. In de korte tijd dat deze bomen in bloei staan, zijn ze fabelachtig om te zien. De kleur van de bloesem kan variëren van licht blauw tot donkerpaaars. Door hun sprookjes achtige uitstraling worden de bomen ook wel "fairytale trees" genoemd.  De zijkanten van het doek zijn meegeschilderd en het schilderij wordt beschermd met een satijn vernis.
Ingelijst in een houten baklijst in de kleuren zilver en zwart.
 

In de polder

In de polder

2021

Expressief landschap schilderij van de Nederlandse polder. Typerend voor dit vlakke polder landschap zijn: het water, de vele knotwilgen en de gele velden met koolzaad. De zijkanten zijn meegeschilderd.

Celebrate Spring

Celebrate Spring

2021

Landschap schilderij in de lente in de kleuren van de lente en een boom vol met witte bloesem Mijn inspiratie: het positieve gevoel, wat de lente geeft. De ontwakende natuur, de frisse kleuren en de schijnende zon Wanneer het leven stil lijkt te staan, gaat alles in de natuur gewoon door Het schilderij is ingelijst in een houten baklijst in de kleuren zilvergoud en zwart

 

A new world

A new world

2021

Kleurrijk Nederlands landschap schilderij. Impressie van de bloembollen velden in het voorjaar. In de winter overheersen de grijze kleuren, maar in de lente, komt de natuur weer tot langzaam tot leven en zorgt als het ware voor een explosie van kleur. Inclusief houten baklijst in de kleuren zwart en zilver.   

Les parasols

Les parasols

2021

Zomer op het strand. Vrolijk gekleurde parasols staan op een verlaten strand.
Inclusief houten baklijst in de kleuren zwart en zilvergoud.

Multicolored mountain

Multicolored mountain

2021

Impressionistisch zomers landschap schilderij van kleurrijke bergen in de kleuren van de zomer. Incl. houten baklijst in zwart en zilver.

The magic of Spring

The magic of Spring

2021

Expressief lente landschap met bloeiende bomen en kleurrijke velden vol met bloemen. Mijn inspiratie: ieder jaar, verbaas ik me er weer over, dat de natuur weer tot leven komt
In de herfst vallen de bladeren van de bomen en lijken de bomen dood te zijn. In de lente, springen de bloemknoppen open en verschijnen de bladeren aan de bomen.
Het is altijd een wonder om te zien hoe de natuur in een paar dagen volledig kan veranderen.
Het schilderij is ingelijst in een houten baklijst in de kleuren zilver en zwart.
 

Blooming Mimosa in purple fields

Blooming Mimosa in purple fields

2021

Zuidelijk landschap met in bloei staande paarse lavendel velden en uitbundig bloeiende mimosa bomen. Inclusief mooie houten baklijst in de kleuren zilver en zwart

In the shadow of the olive trees

In the shadow of the olive trees

2021

Expressief schilderij in de kleuren van de zomer: een impressie van een boomgaard met olijfbomen. Op de achtergrond, in de shaduw van de olijfbomen staan bloeiende amandelbomen.  Verschillende lagen acrylverf zijn over elkaar aangebracht, wat een speciale structuur geeft. .Het schilderij is afgewerkt met een satijn vernis. Ingelijst met in een houten baklijst in de kleuren: zwart en zilvergoud

Sinfonia di colori

Sinfonia di colori

2021

Expressief landschap schilderij in de zomer met vrolijk gekleurde glooiende heuvels en bergen. Het lijnenspel in het schilderij geeft als het ware de beweging van een muziekstuk weer: een symponie Incl. houten baklijst in zilver en goud.

Spring evening

Spring evening

2021

Kleurrijk en expresief landschap schilderij. De zon is net ondergegaan en de uitbundig bloeiende appelbomen vormen een prachtig contrast ten opzichte van de donkerblauwe lucht. Het schilderij is afgewerkt met een satijn vernis en klaar om opgehangen te worden

Blue valley

Blue valley

2020

Zuidelijk- zomers landschap schilderij
Vanaf kleurrijke hevels is er uitzicht over een blauwe vallei, cipressen, olijfbomen en kleine witte huisjes.
Mijn inspiratie: Italiaanse vakantie herinneringen. 
Over het schilderij is, ter bescherming, een satijn vernis aangebracht
De zijkanten van het canvas zijn meegeschilderd.
Het schilderij is ingelijst met een houten baklijst in de kleuren zilver en goud.

The longing for Spring

The longing for Spring

2021

Expressief lente landschap met volop in bloei staande appelbomen. Na de koude- en donkere wintermaanden kan men enorm verlangen naar de lente, waarin het warmer wordt en de natuur weer tot leven komt.  Een prachtig voorjaars gevoel geven de uitbundig in bloei staande appelbomen met hun witte en roze bloesem  Incl. houten baklijst in zilver en goud

Orange mountains

Orange mountains

2021

Expressief en kleurrijk landschap schilderij van een verlaten gebied. Op de voorgrond heuvels met ruige begroeiing en stenen. Achter de heuvels, een uitgestrekte vallei met meren en oranje gekleurde bergen. De bergen zijn oranje gekleurd door de hitte van de zon.
Mijn inspiratie: een hoogvlakte en woestijn gebied met hoge bergen op de achtergrond. 
Het schilderij is ingelijst met een houten baklijst in de kleuren zilver en zwart
 

Red sky, blue fields

Red sky, blue fields

2021

Rode lucht bij een opkomende zon na een koude nacht

The connection between land and sea

The connection between land and sea

2020

Expressief- kleurrijk en zomers landschap schilderij. Mijn inspiratie: Bij vloed, stromen de rivieren over en het zeewater stoomt over de lager gelegen delen land. Bij eb, stoomt het water terug naar de zee. De zijkanten van het schilderij zijn meegeschilderd. Het schilderij is ingelijst met een houten baklijst in de kleuren zilver en zwart


 

The colors of the low lands

The colors of the low lands

2020

Expressief en kleurrijk landschap schilderij. Mijn inspiratie: de fantastisch gekleurde bloembollen velden in de Hollands polder. Het landschap wordt gekenmerkt door de rechte lijnen en kleurrijke vlakken.
Het is een gebied achter de duinen, vlak bij de Noordzee.
De velden met allerlei soorten bloemen in allerlei verschillende kleuren is heel bijzonder om te zien.
Het schilderij is geschilderd met professionele acryl verf en afgewerkt met een satijn vernis. 
Ingelijst in houten baklijst in de kleuren zwart en zilver.
 

Path to the purple fields

Path to the purple fields

2020

Expressief landschap schilderij met kleurrijke heuvels en een wit dorpje. Een klein paadje vind zijn weg door velden met bloeiende bloemen en gekleurde aarde. Zij zijn omgrensd door grote groene bomen.    Het schilderij is geschilderd met een paletmes. Er is professionele acrylverf gebruikt, die beschermd wordt door een laagje satijn vernis.
De zijkanten van het canvas zijn meegeschilderd. 
Incl. houten baklijst in de kleuren zilver en goud
 

Grass is not Green

Grass is not Green

2020

Expressief- en kleurrijk landschap schilderij. Mijn inspiratie: de hoeveelheid aan kleuren die voorkomen in de natuur. Wanneer er naar een weiland gekeken wordt, is te zien dat het gras niet alleen maar groen is, maar dat er tientallen kleuren in voorkomen van donkergroen tot roze. Het schilderij is ingelijst in een houten baklijst in de kleuren zilver en zwart

Red fields of poppies

Red fields of poppies

2020

Landschap schilderij met berken en oude boerderijen, de velden en heuvels zijn rood gekleurd door de prachtige kleur rood van klaprozen. Het schilderij is met acryl verf geschilderd en vernisd met een satijn vernis.
Ingelijst in een houten baklijst in de kleuren zilver en zwart
 

Wild flowers near the olive trees

Wild flowers near the olive trees

2020

Expressief schilderij van een boomgaard met olijfbomen, waarin allerlei soorten bloemen staan. Mijn inspiratie: de zuidelijke landschappen, de veelkleurige heuvels en bloemen. De prachtig blauw gekleurde lucht en de bijzondere vormen van de olijfbomen Ingelijst in een houten baklijst in de kleuren: zilver en zwart
 

Orange sky, blue hills

Orange sky, blue hills

2020

Zomers landschap schilderij in de avond met een ondergaande zon, blauwe en paarse  velden, olijfbomen en kleine witte huisjes Mijn inspiratie: De uifbundig bloeiende lavendel velden in Frankrijk en het contrast tussen de oranje lucht van de ondergaande zon en de paars gekleurde heuvels Het schilderij is ingelijst in een houten baklijst in de kleuren zilver en zwart

Sur la Colline

Sur la Colline

2020

Expressief zomers landschap met een wit bergdorpje, op een hoge berg van zand en stenen gebouwd en met kleine paadjes die naar de huizen lopen Mijn inspiratie: het zuidelijke berglandschap Gebruikt zijn: verschillende lagen professionele acryl verf waar diverse soorten textiel en mediums in zijn verwerkt, waardoor een bijzondere ruimtelijke structuur is ontstaan. Het schilderij is afgewerkt met een satijn vernis, de zijkanten zijn meegeschilderd en is ophang klaar

The orchard

The orchard

2020

Landschap schilderij van een schaduwrijke boomgaard met oude appelbomen, onder de bomen een veld met geel koolzaad Materiaal: acryl op doek, afgewerkt met een satijn vernis Incl. houten baklijst in zilvergoud en zwart  

Endless grain fields

Endless grain fields

2020

Een impressie van goud en geel gekleurde eindeloze korenvelden Incl. houten baklijst in zilvergoud en zwart

Lands end

Lands end

2019

Zuidelijk- expressief- en kleurrijk schilderij met wit strandhuis aan het strand, zeezicht en een blauwe lucht De zijkanten zijn meegeschilderd en het schilderij is klaar om opgehangen te worden

White blossom

White blossom

2019

Landschap schilderij in het voorjaar, met bloeiende appelbomen, gele velden en hoge bergen onder een blauwe lucht Er zijn veel lagen acrylverf over elkaar gebruikt, wat een bijzonder structuur geeft Incl. houten baklijst in zilvergoud en zwart

Italian Summer

Italian Summer

2019

Grote oude olijfboom in een zuidelijk landschap De zijkanten zijn meegeschilderd en het schilderij is klaar om op te hangen  

Farm on the hill

Farm on the hill

2021

Oude witte boerderij in een heuvellandschap

Apple tree with yellow apples

Apple tree with yellow apples

2021

Zuidelijk landschap met een oude appelboom met gele appels, olijfbomen en kleurijke velden De zijkanten zijn meegeschilderd en het schilderij is klaar om op te hangen

Apple trees in a yellow field

Apple trees in a yellow field

2020

Expressief- en kleurrijk landschap schilderij. Appelbomen met witte bloesem in een geel veld Incl. houten baklijst in zilvergoud en zwart

Blue mountains

Blue mountains

2021

Expressief zeezicht met blauwe bergen en huizen aan zee.  Techniek: acryl in mixed media.. De zijkanten zijn meegeschilderd.    

A day in May

A day in May

2019

Expressief- kleurrijk zomers landschap met een in volle bloei staande tuin, bloeiende bomen en kleine witte boerderij. Incl. houten baklijst in zilver en zwart  

Summer in the City

Summer in the City

2019

Stadsgezicht in de zomer, in een zuidelijk landschap De zijkanten van het schilderij zijn meegeschilderd 

Achter de dijk

Achter de dijk

2019

Landschap, laat in de zomer, met rivier, bomen op de dijk en boerderijen in de polder De zijkanten zijn meegeschilderd, afgewerkt met een satijn vernis en het schilderij is ophang klaar

Low Lands

Low Lands

2019

Impressie van Hollandse bloembollen velden in de lente Incl. houten baklijst in zilver en zwart  

The Highlands

The Highlands

2019

Impressie van de Schotse Hooglanden, moerasgebied met geel en rood gras De zijkanten zijn meegeschilderd en klaar om opgehangen te worden  

Between winter and summer

Between winter and summer

2019

Voorjaars landschap met wit bloeiende Meidoorns Incl. houten baklijst in zilvergoud en zwart   

Maison d' été

Maison d' été

2018

Zuidelijk landschap met witte boerderij, cipressen, blauwe bergen en kleurrijke velden Incl. houten baklijst in zilvergoud en zwart  

White sails

White sails

2018

Zeilboten in een hemelsblauwe zee. Geïnspireerd door de kleuren blauw die de oceaan kan hebben, van donkerblauw tot lichtgroen Incl. houten baklijst in zilvergoud en zwart

Oingt - Pierres Dorées - Frankrijk

Oingt - Pierres Dorées - Frankrijk

2018

Incl. dubbel passe-partout (10 cm) en aluminium lijst